Intensivutbildning

Intensivutbildning är benämningen på en studieform där Du väljer att genomföra Din körkortsutbildning i ett högre tempo. Hos oss studerar Du körkort från tidig morgon till sen kväll med uppehåll för lunch och körlektioner. Detta under 2-3 arbetsveckor. Tredje veckan kör Du ”halkan” samt genomför teoriprov och körprov.

Vi vill att Du skall ha goda förkunskaper för att hinna bli klar under så kort tid. Växling, start i backe samt backning måste vara klart. Annars är risken stor att utbildningstiden blir längre än vad Du tänkt Dig. Är Du inte klar med grunderna så lägger vi in extra lektioner innan intensivtiden börjar.

Hur långt Du är i Din utbildning hjälper vi Dig att avgöra på en testlektion som Du bokar in i god tid innan den tänkta intensivutbildningen.

Alla klarar inte av för högt utbildningstempo utan måste ha dagar emellan där man hinner smälta all information som man får under sin utbildning. Vid de tillfällena avbryts intensivutbildningen och utbildningen läggs upp på ett längre perspektiv.

Har Du någon form av inläringssvårighet skall Du inte gå intensivutbildning utan lägga utbildningen på en längre tid som passar Dig.

Kostnad?

Kostnaden på en intensivutbildning varierar efter hur mycket eller lite Du behöver köra. Vi har inga paketpriser utan priserna är lika för alla. Men ju mer Du kan sedan tidigare och ju mer mängdträning Du genomför hemma desto mindre kostnad blir det till trafikskolan.

Det finns räntefria körkortslån Du kan söka. Kravet är att Du har jobb eller en medlåntagare.

Kontakta oss så räknar vi på vad det skulle kosta för just dig.